Esküvő 2015

Az esküvő a legszebb napok egyike egy nő életében, ezért fontos, hogy minden tökéletesen mutasson. Bármilyen stílus is áll közel a szívedhez —akár romantikus, természetes, vagy füstösebb sminket szeretnél, az arcformádhoz, az esküvőd stílusához, a ruhádhoz, a kiegészítőkhöz igazítva — megvalósítom. Kizárólag professzionális, prémium kategóriás termékekkel dolgozom. 

A nagy nap előtt 2-3 héttel javaslom egy konzultációval egybekötött próbasmink elkészítését. A próbasminkre érdemes fotókat (/inspirációs képeket) hozni a ruhádról, a kiegészítőkről, az esküvői dekorációról, a megálmodott hajról, és — amennyiben van már róla elképzelésed — a sminkedről is. Szépség-ápolási tervet küldök, hogy megfelelően ápolt, hidratált bőröd legyen az esküvő napjára. 

A menyasszonyi próbasmink ára: 15.000 Ft , az esküvői smink ára: 25.000 Ft.

A sminkeket a Metropolitan Budapest szalonban,  vagy igény szerint külső helyszínen készítem el. Időpont egyeztetéshez, részletes árajánlatért, további információkért várom jelentkezésedet a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeim egyikén. 
Smink: Nagy Júlia

Fotó: Bolega Niki

Haj: Kolada Ancsi -Metropolitan

Modell: Rosie - Art models
Using Format